Konica Minolta lanseaza echipamentul bizhub 215, creat pentru a îmbunãtã&539;i modul de comunicare în organizațiile cu echipe și grupuri de lucru de dimensiuni mici și medii.
Datoritã dimensiunilor sale compacte bizhub 215 are întotdeauna spațiu, chiar și în birourile de dimensiuni mici sau aglomerate. Bizhub 215 este ușor de folosit și poate fi utilizat pentru orice activitate zilnicã de birou datoritã funcționalitãții sale ridicate.
Acest aparat robust este un sistem periferic multifuncțional (MFP), care imprimã și copiazã monocrom pânã la 21 ppm, atât în format A4, cât și A3, având incluse și funcțiile de scanare color si transmitere/receptie fax.
Noul echipament de la Konica Minolta bizhub 215, are o capacitate sporitã de alimentare cu hârtie de pânã la 1350 de coli. Multifunctionalul este extrem de flexibil în diferite medii, oferã posibilitatea de a folosi pânã la cinci tãvi pentru hârtie si alte diferite surse. Echipamentul va oferã, de asemenea, posibilitatea imprimãrii documentelor pe o singurã fatã sau opțional duplex, atât în format A4, cât si în format A3.
O altã caracteristicã importantã a bizhub 215 este scanarea color. Multifunctionalul poate trimite documentele astfel scanate cãtre diferite destinatii cum ar fi pe e-mail, FTP sau SMB. De asemenea, bizhub 215 oferã optional posibilitatea instalãrii aplicatiei TWAIN, ce permite scanarea directã în diferitele programe utilizate. Cu functia standard scan to USB orice document poate fi scanat în ultimul moment, înainte de o sedintã sau o deplasare si transferat direct pe stick fãrã a mai fi necesarã tranzitia prin calculator. Aceastã caracteristicã permite utilizatorilor sã economiseascã timp si sã câstige o autonomie proprie.
Pentru facilitarea copierii și scanãrii documentelor, echipamentul poate fi prevãzut cu un alimentator optional fațã-verso. Prin instalarea acestui alimentator se pot scana documentele la viteze de pânã la 46 ppm în varianta alb negru și 21 ppm în versiune color. De asemenea, aplicația permite ca scanurile rezultate sã fie procesate automat în format duplex, aceastã facilitate crescând productivitatea muncii de birou și economisind timp prețios de ocupare a multifuncționalului.
Datoritã consumului redus de energie și a sistemului integrat Simitri HD toner cu biomasã,  bizhub 215 satisface cele mai ridicate standarde ecologice și este certificat cu distincțiile Blue Angel și Energy Star.
Caracteristici tehnice:
Viteza de copiere/printare: 21 pagini A4/ minut
Memorie standard: 128 MB
Rezolutie: 600 x 600 dpi
Volum lunar de copiere/printare recomandat: 3.000 - 10.000 A4
Varfuri de copiere lunare: max. 20.000 A4
Zoom bidirectional: intre 25% si 400%
Caseta de hartie: 250 coli 60-160 g/m2
Coduri de accces pt. utilizatori cu alocare de nr. de copii.
Garantie: 12 luni de la data instalarii dar nu mai mult de 60.000 copii.
Consumabile incluse (toner pt. 12.000 copii, developer pt. 55.000 copii, cilindru pt. 55.000 copii).
OFERTA: Set bizhub 215+alimentator DF625, bypass MB505, retea NC504, duplex AD509: 1.022 EUR